Ett dialogforum om Resiliens – Inre hållbarhet

Annika BergenheimLeave a Comment

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Date(s) - 03/11/2020
18:00 - 21:00

Kategorier

Välkomna!

Varmt välkomna till nästa möte med SoL Sweden den 3 november kl 18-21! Ett möte som genomförs helt via Zoom.

Tema
Kvällens tema är Resiliens – ett dialogforum om Inre hållbarhet och motståndskraft!

Vi undersöker perspektiv från det personliga, via organisation och samhälle till det globala.
Våra fyra presentatörer/gäster kommer att visa varför Resiliens är praktiskt användbart och hur det skiljer ut sig som en möjliggörare i de olika perspektiven.
Vi kommer också att undersöka vad som är gemensamt och vad som skiljer sig mellan perspektiven samt hur de påverkar varandra.
Kvällens inspiratörer
Vi är glada att få presentera följande kvalificerade personer som kvällens inspiratörer:
Sara Davidsson
arbetar som hållbarhetschef på MidrocEurope. I sin roll utmanar SaraMidrocs chefer och medarbetare i hur vi kan utveckla sociala, ekonomiska och miljömässiga områden samtidigt. Lättare sagt än gjort! Samarbete är A o O. Sara är särskilt nyfiken på goda exempel på hur vi gemensamt kan skapa långsiktigt hållbara värden.
Sten Lindquist,

Affärsstrateg på MidrocProperties och konceptägare av EmbassyofSharing. För mer information och kontakt: linkedin.com/company/midroc/eller facebook.com/midroc.se

Sara och Sten

berättar om hur de ser på begreppet resiliens som både ett förhållningssätt och metodik i utvecklingsarbetet med EmbassyofSharing, som är ett unikt fastighets- och stadsdelsprojekt som har fokus på hållbarhet ur ett helhetsperspektiv (holistisk hållbarhet).

David Collste,

Marie Curie PhD Fellow och forskarstuderande i hållbarhet vid Stockholm Resilience Centre arbetar aktivt med kvalitativt systemtänk och kvantitativ modellering inom systemdynamik. De senaste åren har han arbetat med en modell för om Agenda 2030 går att nå, och om den kan uppnås inom planetens gränser – ett krav för att utvecklingen ska vara resilient. David är aktiv i bland andra Balaton-gruppen

Heidi Andersen

Grundare av MINDfuel Lab and SHERO Leaders. Talare, författare, mindset mentor, och en av de första att lära ut mindfulness (MBSR) i Sverige. De senaste 15 åren har hon lärt ledningsgrupper och organisationer hur man skapar förändring genom klokt ledarskap och positiv psykologi och neuroscience som skapar resiliens, balans och mening. Hon tror på att alla har fler möjligheter är de tror att förändra sig och världen till det bättre.

MINDfuel Lab, SHERO Leaders https://www.mindfulbasedlife.com
Digitalt möte

Mötet genomförs helt via Zoom.

Anmälan

Anmäl dig till info@solsweden.org så mailar vi Zoom-länk. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *