Självorganisation och framtida organisationsformer i en komplex och snabbrörlig värld – forskningsläge och praktiska erfarenheter!

Annika BergenheimLeave a Comment

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 11/10/2018
17:30 - 21:00

Plats
Cordial

Kategorier

Program
Björn Sandberg, Preparatus, och Bo Rex, Cordial AB, berättar om sina erfarenheter av att implementera och leda arbete i självorganiserande organisationer.
– Ledning och organisering i tider av snabb förändringstakt och ökad komplexitet
– Effekter på olika funktioner inom verksamheter
– Exempel och experiment från verkligheten
Kvällens inspiratörer
Björn Sandberg brinner för vad som kan uppnås med nästa generations HR, organisationer och ledarskap i en snabbföränderlig och komplex värld. De senaste 18 åren har han arbetat i olika positioner inom HR och varit djup involverad i transformationer och förändringsprojekt inspirerat av lean och agilt. Han har också varit psykologilärare, biträdande rektor och vice vd. I dag är Björn konsult och ägare av Preparatus med fokus på organisations- och verksamhetsutveckling.
Bo Rex har 25 års industrierfarenhet som dotterbolagschef inom NCC, Allis Chalmers Corp. ochTrelleborg AB.  Bo har därefter varit verksam som principal inom A.T.Kearney och därefter som partner inom Ernst & Young. Bo är numera verksam som senior advisor på Cordial AB och fokuserar tillsammans med forskare på Chalmers på utvecklingen av ledarskap och adaptiva organisationsformer som förmår anpassa sig till en VUCA-värld.
Reflektera
Som vanligt har vi tid att mingla, inspirera varandra och reflektera. Inte minst på vad vi i SoL Sweden kan lära oss om självorganisering. Hur kan vi organisera oss och samverka med andra aktörer för att vara en mötesplats för meningsfulla samtal? Som vi vill vara i samhället.
Datum och tid:

11 oktober kl 17:30 – 21.00

Plats:

Adress för SoL Sweden medlemsmöte den 11 oktober 2018:
Cordial’s kontor i Stockholm: Sveavägen 17, 12e våningen.
Vid huvudentrén/entréplan finns en knappsats där du ”pilar” ner till företagsnamnet (”Cordial”) och trycker sedan på ”Ring” då ringer du i Cordials porttelefoner uppe på kontoret!

Anmälan:
till info@solsweden.org senast 9/10 2018.

 

Hjärtligt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *