SoL Sweden lab och Årsmöte

Annika BergenheimLeave a Comment

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Date(s) - 14/03/2019
17:30 - 21:00

Plats
Rådmansgatan 65, Stockholm

Kategorier

Save the date
Året som gick har varit fullt av spännande möten kring engagerande teman – vi hoppas att ni har tagit del av det maximalt. Snart är det dags för SoL Sweden årsmöte – och ni är hjärtligt välkomna att vara med den 14e mars 2019. Bäst ni skriver in det i era kalendrar nu direkt – för ni vet vad som händer med kalendrar i början på året 😉
SoL Lab

Vi kommer att spana och laborera kring en viktig strategisk fråga: Vad ska SoL Sweden vara för organisation för att jag som medlem ska vilja engagera mig och bidra?

Viktigt att så många medlemmar som möjligt deltar i mötet (vi kommer att även Zoom’a till dem som inte kan vara med fysiskt)! Oundvikligen kommer vi in på frågor som handlar om vår vision och syften i den rörliga världen vi lever i. Det kommer att även finnas rum för personlig reflektion. Och även för planering av verksamhet för året som kommer. Så KOM!
Innan dess räknar vi också med att ses på ytterligare ett engagerande medlemsmöte. Vi återkommer med datum för det.
Årsmöte
Naturligtvis kommer vi på årsmötet att också gå igenom  de mer formella frågorna gällande föreningen, och även välja en ny styrelse! Under året har vi sett genuint engagemang bland SoL-medlemmarna – låt det komma fram också i dessa frågor, kom fram, ta plats och initiativ.
”Task force”
Det finns proffsiga erfarna facilitatörer och inspiratörer i vår medlemskår. Det vore kul att få ihop en liten ”task force” som vill förbereda årsmötet. Om du känner att du vill ingå i arbetsgruppen – skriv till info@solsweden.org . Vi hittar sätt att  ses och planera tillsammans (Zoom är vår räddning!). Jag ser fram emot det!
Anastasia (tf ordförande)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *