Att bygga en lärande organisation

Annika BergenheimLeave a Comment

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Date(s) - 02/03/2023
18:00 - 20:30

Kategorier

Att bygga en lärande organisation

Välkommen till medlemsmöte med SoL Sweden torsdagen den 2 mars 2023 kl 18:00 – 20:30!

Marianne Strindin bjuder in oss  till att delta i en förändringsresa som hon leder i sitt arbete på företaget Beans in a Cup.

Hållbarhetskultur
Marianne är medlem i SoL Sweden och har sedan hösten 2020 rollen som hållbarhetschef i ett svenskt, rikstäckande “kaffe-på-jobbet” företag, Beans in Cup, där hon driver hållbarhetsarbetet från ax till limpa, och där utveckling mot en “lärande organisation” är en viktig beståndsdel. Det innebär också att Beans in Cup ska genomsyras av en “hållbarhetskultur” där hållbarhet ska vara inarbetat i ledarnas och medarbetarnas vardag och företagets DNA.
Förändringsresa
Vid vårt möte kommer Marianne att presentera företagets kulturresa och utmaningar som ett case. Därefter kommer vi att samtala i mindre grupper för att dela erfarenheter och bidra med input  till Marianne om aktiviteter och tankesätt som hon kan använda och testa i sitt utvecklingsarbete.  Marianne erbjuder oss sedan att  återkoppla erfarenheter och resultat till oss under “förändringsresan” och räknar med att återkomma under hösten 2023 med ett uppföljningsmöte.
Beans in Cup
Beans in Cup arbetar utifrån visionen “I varje medarbetares kopp – varje dag” etablerades 2017 genom en sammanslagning av tre olika företag, varav ett av företagen var en sammanslutning av mindre entreprenörer på flera olika orter runt om i Sverige. De första åren arbetade företaget med att samordna gemensamma funktioner och skapa grundläggande strukturer för fakturering och styrning. Därefter har ett förbättringsarbete tagit vid i kombination med stark tillväxt (50%) och pandemin som påverkade bolaget på många sätt.
Plats
Beans in a Cup kontor, Vretenvägen 6, plan 1, Solna.
T-baneststion Solna Strand.
Kontakt 2/3: 070-539 7371
Tid

Den 2 mars 2023 kl 18:00 – 20:30.

Varmt välkomna från 17:30 för fika och mingel! Mötet startar kl 18:00.
Anmälan
För vår planering vill vi ha din anmälan senast måndag den 27 februari till info@solsweden.org.
Varmt välkomna!
SoL Sweden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *