Utveckling av banbrytande organisationer

Annika BergenheimLeave a Comment

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Date(s) - 14/02/2024
18:00 - 20:30

Plats
Influence kontor, Norrmalmstorg 14, Stockholm

Kategorier

Utveckling av banbrytande organisationer

Till följd av accelererande teknologiutveckling och hållbarhetsutmaningar blir vår omgivning allt svårare för ledare, team och organisationer att navigera. Hur kan vi hantera dessa utmaningar och bygga resilienta och högpresterande organisationer, kapabla att framgångsrikt navigera en turbulent omvärld, frigöra människors och nya teknologiers potential, samt skapa enastående värde och positiv hållbarhetspåverkan?

Välkomna till SoL Swedens medlemsmöte den 14 februari kl 18:00 – 20:30, på temat “Utveckling av banbrytande organisationer”. Inspiratör och värd för kvällen är Thomas Kirkegaard, som jobbar på konsultbolaget Influence, och brinner för frågor som värdeskapande och sustainability, innovation och  kollektiv intelligens.

Vid detta möte kommer vi utforska viktiga aspekter av organisatorisk utveckling, särskilt ledarskap och styrning, som nyckelfaktorer för förnyelse och framsteg. Vi böjar med en delning av olika perspektiv på ledarskap och styrning med utgångspunkt i denna artikel (rekommenderad förhandsläsning). Sedan går vi över till samtal om hur vi ser på framtidens hållbarhets- och organisationsutmaningar, och reflekterar kring vilka utvecklingsbehov och -möjligheter vi ser som viktiga och lovande.

Inspiratör och värd för kvällen är Thomas Kirkegaard, som jobbar på konsultbolaget Influence där mötet genomförs.
Som vanligt bygger våra möten på samtal och reflexion.

Tid: Varmt välkomna från kl 17:30 för fika och mingel!
Mötet startar kl 18:00

Lokal: Hos Thomas på Influence. Adressen är Norrmalmstorg 14 i Stockholm, med ingång mellan klädbutikerna Filippa K och Hope. Ring på till Influence för att bli insläppta och gå sedan upp en våning.
Anmälan: För vår planering vill vi ha din anmälan senast den 12 februari till info@solsweden.org.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *